• (+30) 210 2930145
  • info@hufgas.gr
  • Βαφειοχωρείου 5-9
    Γαλάτσι, Αθήνα

  • Επιθυμητός Περιηγητής
    Mozilla Firefox

Σωματείο Πιστοποιημένων & Πτυχιούχων Ψυκτικών Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων
Καλώς Ήλθατε στην Ιστοσελίδα μας
....
....!
......
........
.....
.....
Arrow
Arrow
Shadow
Slider
Θάνος Μπίρης, Πρόεδρος
"Η γνώση μόνο δίνει δύναμη"

Γιατί να εγγραφείτε

Λόγοι εγγραφής.


Κατάρτιση
Ενημέρωση

Διοργάνωση Σεμιναρίων, Επιστημονικών Δράσεων

Διαφήμιση
Προβολή

Εταιρικό / Προσωπικό Προφίλ, Προσωπικό Email

Τεχνική
Υποστήριξη

Βιβλιοθήκη Ερευνών, ΦΕΚ, Δημοσιεύσεων

Δημοσιεύσεις
Αγγελιών

Αναζητήσεις Εργασίας, Αναζητήσεις Προσωπικού

Διεκδίκηση
Επαγγελματικών Δικαιωμάτων

Επικοινωνία με Δημόσιους Φορείς, Απαίτηση Εφαρμογής Νόμιμων Διεκδικήσεων

Δημοσιεύσεις Μελών Μας

Παρακάτω θα βρείτε δημοσιεύματα των μελών μας στα ΜΜΕ

Περισσότερα

Τα μέλη σχολίασαν

“ ”

-,
ArrowArrow
Slider

Οι επισκέπτες σχολίασαν

“ Σοβαροί,ξεκάθαροι,αντικειμενικοί και με αλληλεγγύη στους συναδέλφους!
Ευχαριστούμε στο δικαίωμα να συνεχίσουμε να υπάρχουμε! ”

-Τριαντάφυλλος Καλλής,

“ Σελίδα φτιαγμένη από ανθρώπους με γνώσεις και μεράκι”

-Λάμπρος Πάντος,

“Μόνο όλοι μαζί μπορούμε”

-Βαλάντης Χατζηπαπαδόπουλος,

“Συγχαρητήρια Μόνο Ενωμένοι θα πάμε μπροστά”

-Εμποροψυκτική,
ArrowArrow
Slider

Συνελεύσεις

1η Γενική Συνέλευση με μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση, ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους. Για όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, και εγγραφούν ,θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί τους για την ενημέρωση και εγγραφή.

Περισσότερα

Σεμινάρια

Διοργάνωση θεωρητικών σεμιναρίων Fgas

Περισσότερα

Σχετικά με το σωματείο

Μέλος του Σωματείου, μπορεί να γίνει ύστερα από έγγραφη αίτησή του, κάθε ενήλικο φυσικό πρόσωπο που διαθέτει α) πτυχίο μηχανικού ή τεχνικού ψυκτικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων, β) πιστοποίηση διαχείρισης φθοριούχων αερίων, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία και γ) συστατική επιστολή 3 ταμειακώς ενήμερων μελών του Συνδέσμου, στην οποία θα πιστοποιείται η πραγματική εμασχόληση με τον κλάδο, καθώς και κάθε εταιρεία, προσωπική (ομόρρυθμη και ετερόρρυθμη) ή κεφαλαιουχική (ανώνυμη, περιορισμένης ευθύνης, ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία), η οποία διαθέτει πιστοποίηση διαχείρισης φθοριούχων αερίων, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, εκπροσωπείται από πτυχιούχο μηχανικό ή τεχνικό ψυκτικών εγκαταστάσεων και αποδεικνύει την πραγματική της δραστηριότητα μέσω της σχετική έναρξης επαγγέλματος στην αρμόδια ΔΟΥ. Σε κάθε περίπτωση, τα μέλη του Σωματείου πρέπει να έχουν ικανότητα για δικαιοπραξία. Δεν μπορεί να είναι μέλος του Σωματείου αυτός που στερήθηκε το δικαίωμα να ιδρύει ελεύθερα συνεταιρισμό ή ένωση προσώπων, καθώς και αυτός που με απόφαση Αρχής έχει στερηθεί την σχετική του ικανότητα.

Τα μέλη του Σωματείου έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί το Σωματείο και να αναπτύσσει τη γνώμη του αυτή στα αρμόδια όργανά του, να προτείνει νέα μέλη, να εκλέγει και να εκλέγεται στα όργανα του Σωματείου. Περαιτέρω, το 1/10 των ταμειακώς ενήμερων μελών δύναται να υποβάλει αίτημα στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για συγκεκριμένα και γενικού ενδιαφέροντος θέματα.

Κατάρτιση-Ενημέρωση
10%
Διαφήμιση-Προβολή
0%
Τεχνική Υποστήριξη
5%
Δημοσιεύσεις Αγγελιών
0%
Διεκδίκηση
0%

Ο σκοπός μας

Σκοπός του Σωματείου είναι η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζομένων του κλάδου. Ο συντονισμός και η ενιαία κατεύθυνση των προσπαθειών όλων των μελών που την συγκροτούν για την βελτίωση και την προάσπιση και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, κοινωνικών, ασφαλιστικών, συνταξιοδοτικών και γενικότερων επαγγελματικών συμφερόντων του κλάδου. Η μελέτη και συνειδητοποίηση των προβλημάτων που τους αφορούν. Η επιδίωξη της κατοχύρωσης των συμφερόντων τους και η επίτευξη ευνοϊκωτέρων συνθηκών άσκησης του επαγγέλματός τους. Η μελέτη των προβλημάτων και η ανάληψη ενεργούς δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η υπεύθυνη τοποθέτηση απέναντι σ' αυτά και η συλλογική δράση για την επίλυσή τους.

Μέσα Πραγματοποίησης

Μέσα για την πραγματοποίηση των σκοπών του Σωματείου είναι η οργάνωση συζητήσεων πάνω στα προβλήματα των μελών του, η πραγματοποίηση διαβημάτων προς τους αρμοδίους κρατικούς παράγοντες, η έκδοση πληροφοριακών και διαφωτιστικών εντύπων, η συνεργασία με κάθε φορέα που επιδιώκει τη βελτίωση της εκπαίδευσης και κατάρτισης των μελών, η οργάνωση συγκεντρώσεων, συνεδρίων, σεμιναρίων και γενικά κάθε μέσον που τα όργανα του Σωματείου θα θεωρήσουν απαραίτητο για την εξυπηρέτηση των σκοπών του και τέλος η συμμετοχή σε ιεραρχικά ανώτερα όργανα, όπως π.χ. Ομοσπονδίες που επιδιώκουν τους ίδιους ή παρεμφερείς με το Σωματείο σκοπούς.

Ενδιαφέρεστε; Ακολουθήστε μας